יוסי

תבחיעת נזקין

שלום לך מדובק בתאונת עבודה שאירעה לפני 4 שנים בדיון האחרון השופט הציע פשרה אבל לא הגענו להסכמה השופט קבע עוד קדם משפט מה זאת אומרת שזה הדיון האחרון של פסק דין ? אם לא מתי יהיה הפסק דין תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

לא, בישיבה הקרובה לא ינתן פסק דין. השופט לא יכול לתת פסק דין לפני ששמע את הראיות, כלומר רק לאחר הגשת תצהירים מטעם הצדדים וחקירה של כל העדים בבית משפט על התצהירים שלהם (זה יכול לקחת הרבה מאוד זמן - שנה ויותר אם מדובר בשופט עמוס). כנראה שהשופט קבע את התיק לקדם משפט נוסף, כדי לנסות ולבדוק האם הצעת הפשרה שלו התקבלה, ואם לא, לנסות להציע משהו אחר או להפנות את הצדדים לגישור.

יוסי

זאת אומרת ישיבת הוכחות לפני פסק דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים