אסתר

תאונת דרכים

אבי עבר תאונת דרכים בסופ"ש לפני שבועיים והוא נפגע פגיעה קשה בכתף וביד ימין שהיא היד הדומיננטית שלו. בגלל הפציעה הוא לא עובד ועדיין לא ידוע מתי יוכל לחזור לעבוד. הוא נהג משאית. הוא המפרנס היחיד במשפחה. איך נפתור את הבעיה?

עו"ד עידו אמגור

אסתר שלום, אביך זכאי לפיצוים מחברת הביטוח שביטחה את המכונית שהיתה מעורבת בתאונה והוא זכאי גם לתשלומים על חשבון הפיצויים, אם אינו מסוגל לעבוד ועבור ההוצאות שמוציא ("תשלום תכוף"). אם התאונה היתה קשורה בעבודה הוא זכאי גם לתשלומים מהביטוח הלאומי לפי ההכנסה עליה דיווח לביטוח הלאומי לפני התאונה. לפרטים נוספים הנך מוזמנת להתקשר אלי בטלפון: 03-6953344.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים