נפגעתי בעבודה

תביעת נזקין

שלום לך ושנה טובה רוצה לקבל את יעוץ שלך בקצרה אני נפגעתי בעבודה ביטוח הלאומי קבע 19 נכות צמיתה ומומחה בית המשפט קבע 24 אחוז היתי הצעת פשרה לאחרונה שאומרת שאני מוגבל מלפנות להגשת החמרת מצב לביטוח לאומי לעד 7 שנים מיום התאונה זו בקשת חברת הביטוח לכן אני לא הסכמתי בגלל הבקשה הזאת השופט קבע התיק להוכחות וכתב " אני קובע התיק להוכות לאחק שניסיון לסיים את התיק בהסדר פשרה לפי הצעת בית משפט על פי תחשבי נזק לא צלחה בין השאר על רקע טענתה של נתבעת כי על התובע לפנות במסגרת חובות הקטנת הנזק למ"מל על מנת שתיבדק נכותו האמיתית לאור הפער שבין הנכות שנקבעה על יד המ"מל שהיא 19 אל מול הנכות שנקבעה על יד מומחה בית משפט 24 מוצע על ידי לתובע לאור שהתיק יקבע בעוד חודשים רבים לפנות כבר כעת להחמרת מצב לביטוח לאומי ככל שהוא סבור שיש הצדקה לכך ןזאת על מנת שהנתון האמיתי המתיחס לתגמולי המ"מל יעמוד בפני בית משפט ולא יהיה צורך לטענות ניכויים רעייוניים על בסיס חוות דעת אקטוארית " עורך דין עידו אני מבקש את העזרה שלך מה אתה ממליץ לי לעשות כי אם אני מגיש החמרת מצב ואני אקבל יותר מ 19 התיק נבלע ואם אני ממשיך עד הסוף מה יהיה הפסק דין אני מפחד שהשופט יסתמך על חוות דעת אקטוארית וינכה לי מהפיצוי שלי והתיק ילך מה אתה ממליץ לי לעשות האם אני יכול לא לפנות להחמרת מצב למרות בקשת השופט מה הוא יכול לעשות מה הפתרון הטוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

שאלתך מורכבת מדי, ויש לה תשובות אפשריות רבות. עורך הדין המייצג אותך הוא זה שאמור לדעת מה הכי טוב עבורך, ולכן בראש ובראשונה כדי להתייעץ איתו ולהחליט מה לעשות. אציין רק שאם תקבל בביטוח הלאומי מעל 20% נכות, תביעתך אמנם תיבלע, אך תקבל כל חודש קצבה מהמוסד לביטוח לאומי, כשסה"כ שוי הקצבאות לעתיד, הוא כנראה הרבה מאוד כסף (יותר משווי נזקיך, כפי שאתה כותב).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים