טליה

ערעור

בעלי עבר אירוע מוחי וזה קרה לו בעבודה שלו בגלל שזה קרה בעבודה נאמר לנו שמדובר בתאונת עבודה ולכן פנינו לביטוח הלאומי אבל שם דחו את הפניה שלנו. מה עלינו לעשות עכשיו? אנחנו רוצים לערער איך מומלץ לעשות את זה בדרך הטובה ביותר?

עו"ד עידו אמגור

טליה שלום – הדרך היחידה הינה להגיש תביעה נגד הביטוח הלאומי לבין הדין לעבודה בתוך התקופה הקבועה בחוק. על מנת שאירוע מוחי יוכר כתאונת עבודה הוא צריך להיות תוצאה של אירוע חריג שארע בעבודה. לא מסרת פרטים כלשהם באשר לנסיבות האירוע וסיבת הדחייה של התביעה. אם תמסרי את אלה ניתן יהיה גם להשיב לך לגופו של ענין באשר לסיכויי התביעה. הינך יכולה למסור הפרטים גם בשיחת טלפון עמי בטלפון: 03-6953344.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים