עומר

מוות כתוצאה מרשלנות רפואית

אבא שלי נפטר כתוצאה מסיבוך בניתוח בטן שעבר. לפני האירוע הוא היה בריא לגמרי, והעניין נחת עלי באופן פתאומי. עד היום לא ברורה לי סיבת המוות, ובית החולים מסתיר ממני מידע, והרופא המנתח לא מוכן לדבר איתי אחרי שהתפרצתי עליו מיד אחרי הניתוח. אני בטוח שיש פה רשלנות רפואית, אך אין לי שום הוכחה. אני לא מתכנן לוותר להם ורוצה שהאחראים למותו יעמדו לדין. אני רוצה להגיש תביעה- יש סיכוי?

עו"ד עידו אמגור

בשאלתך חסרים פרטים רבים וביניהם הבעיה בגללה בוצע הניתוח. על מנת שניתן יהיה להשיב לשאלתך, עליך לבקש ממחלקת רשומות רפואיות בבית החולים לתת לך צילום מלוא התיק של אביך, ואז יש לבדוק מה הייתה סיבת המוות והאם על פני הדברים מדובר ברשלנות. רצוי לבצע את הבדיקה בעזרת רופא מתאים (במקרה זה כירורג) שיבקש שכר עבור הבדיקה הראשונית (כ-2,000 – 4,000 ₪) ואם יודיע שיכול לתת חוות דעת על רשלנות ידרוש שכר עבור חוות הדעת(6,000 ₪ - 15,000 ₪ כולל הסכום ששולם עבור הבדיקה הראשונית) – מובן שלא נתת כל פרטים בעזרתם ניתן להעריך גובה הפיצוי כגון גילו של אביך, האם עבד עד הניתוח וכמה השתכר, האם היו בני משפחה שהיו תלויים בהכנסותיו ועוד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים