יגאל

נפילה בזמן משחק

שלום רב. אני בן 28. לפני כ6 שנים בזמן משחק כדורגל בסוף שבוע באחד מבתי הספר בעיר אשדוד. (השערים של הבית ספר היו פתוחים), כאשר רצתי לכיוון שער היריבה נדחפתי קלות על ידי שחקן יריב(סוג של התקלות עם הכתף אחד בשני) ועפתי לתוך קיר בטון נמוך(בגובה של 50 סנטימטרים) שהיה ממוקם קצת פחות ממטר מאחורי שוליי המגרש(מטר מאחורי קו השער)כתוצאה מכך שברתי את 2 הידיים ונחבלתי בראש(איבוד הכרה זמני) ופונתי לבית חולים. במשך חודש היתי עם גבס בשתי הידיים ותפרים בראש. כחודש לאחר הארוע חזרתי לעבודה והתחלתי לסבול מעייפות קשה ועודף שינה וכעבור חודשיים פניתי פעם ראשונה לרופא משפחה .בהמשך נוספו גם כאבי ראש.נבדקתי במעבדות שינה וצילומי ראש ואצל המון רופאים מומחים.בנוסף הוצאתי אלפי שקלים על טיפולים אלטרנטיביים כולל מחקר באסף הרופא(טופלתי בתא לחץ לאחר צילום ראש SPECT שהראה בעיית זרימת דם במספר אזורים במוח) טיפולים שלא הועילו. סובל מישנוניות יתר ושינה קטוע ובלתי מרעננת כולל דיכאון קשה וחרדות בעקבות המצב.(ישן 15 שעות ביממה). פניתי לעיריה והתשובה שניתנה לי על ידי הביטוח שלהם היא ששחקן יריב דחף אותי וזו הסיבה לפגיעה ולא מפגע בטיחותי. קיים סיכוי שלא אוכל לעבוד בחיים כתוצאה ממה שקרה ואינני יודע אם לתבוע את העירייה או שזה בזבוז זמן וכסף. האם זה באמת חשוב אם נדחפתי או לא? כי אם הקיר לא היה שם לא היה קורה לי כלום.קראתי באיזשהו אתר של בטיחות לחינוך כי מכשולים אמורים להיות במרחק מינימלי של 2 מטר מהשוליים. והאם העובדה שלאחר המקרה המשכתי לעבוד שנה וחצי(כל זאת עם סבל קשה -הכרחתי את עצמי כי לא היתה ברירה, ואני גם מסיים תואר ראשון בהנדסת מכונות(ישנתי בבהרצאות ולקחתי כדורים שונים כדי להתגבר על העייפות וכאבי הראש מה שהחמיר את המצב). קראתי על תיק שלכם במקרה דומה אבל בתאונת דרכים בהקשר של מחלת יאפים. יש לציין שבעבר דר רה"ב אשר השתתפה בתיק שהזכרתי איבחנה אותי עם תסמונת העייפות הכרונית. פשוט במקרה שלי המשכתי לעבוד למרות הסבל. מצטער על השאלה הארוכה. תודה מראש יגאל

עו"ד עידו אמגור

יגאל שלום, אתה זכאי לפיצויים מעיריית אשדוד רק אם הייתה עליה רשלנות. כפי שציינת, נקודת המפתח לבחינת רשלנות העירייה היא קיר הבטון. חשוב שתשלח לי צילום של הקיר ביחס למגרש- אם לא צילמת אז, יתכן והמצב היום ללא שינוי וניתן לצלמו היום? נא שלח לי הצילום בדוא"ל (amgor2@gmail.com) בצירוף פרטי ההתקשרות עמך (טלפון, פקס, דוא"ל) וכן האם כבר היו מגעים כלשהם בינך לבין העירייה? העניין דחוף הואיל ולאחר 7 שנים לא ניתן להגיש תביעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים