אימא

התיישנות על הגשת תביעה

ילדי בן 8 סובל משיתוק מוחין מלידה. עברתי את כל הבדיקות בזמן ההיריון והרופאים לא עלו על זה. הילד היום בן 8 ורציתי לדעת האם גם במקרה זה יש התיישנות אחרי 7 שנים או שניתן עדיין להגיש תביעה על רשלנות רפואית שנעשתה בזמנו ואם אגיש תביעה האם סיכויי ההצלחה גבוהים?

עו"ד עידו אמגור

שלום רב, עלי לקבל פרטים טובים יותר בקשר למקרה, כדי להשיב תשובה מדויקת. בעקרון, ככל שמדובר בתביעה של ההורים לגבי הנזק שלהם, זו מתיישנת אחרי 7 שנים, וככל שקיימת תביעה לילד, היא מתיישנת בהגיעו לגיל 25. מדבריך לא ברור מהי התביעה האפשרית, ולכן אם ברצונך את מוזמנת אלינו בטלפון 03-6953344.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים