שאול

חוות דעת

שלום אני נפגתי בתאונת עבודה נפלתי על היד (שורש כף יד )ונשברה לפני שנה והיום אני סובל מהגבלה < העורך דין שלי אמר צריך להצתיד בחוות דעת אורטפדית משפטית הבעיה היא שיש לי דלקת פרקים ואסטרופרוזיס (צפיפות עצמות )האם זה פועג או לא ?? האם זה מחפיח הנכות <

עידו אמגור, עו"ד

שלום שאול, אם יש לך מגבלה כתוצאה מהשבר, המהווה נכות, הדרך להוכיח נכות זו היא הגשת חוו"ד של רופא. לא ברורה לי שאלתך באשר למחלותיך האחרות, חוה"ד הרפואית תתייחס לשבר. יתכן ובחוה"ד של הצד השני תועלה גם טענה שיש לך נכות גם ממחלות אחרות - אבל אין לך מנוס מהגשת חוו"ד. עורך הדין שלך צודק.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים