דימטרי

חוות דעת

אהי במהלך תביעה נגד חברת ביטוח נפגעתי בשורש כף יד . עו"ד שלי הפנה אותי למומחה לקסיעת אחוי נכות (מומחה אורטופדי ) פגשתי אותי והא אמר שיש לי הגבלה משמועתית בתנועת עם תת פרקיקב גבית אבל אמר שהוא לא יכול לעשות חוות דעת בלי צילןם הדמיה MRI ואני עשיתי והתגובה היתה ללא ממצאים חריגים אבל האם זה נכון אם אין ממצאים לא יכול לעשות חווד דעת ??? דימטרי

עו"ד עידו אמגור

דימטרי שלום, אם המומחה לא מסכים לתת חוות דעת ואכן יש לך הגבלות משמעותיות, כדאי לשקול לפנות למומחה אחר.

דימטרי

תודה על התגובה אבל יש לי עוד שאלה האם הצד השני יכול לטעון ש MRI תקין ואין הגבלה ??? כי הם יכולים לראות את התגובה ???

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים