עידן

חוות דעת מטעם בית המשפת

עו"ד עידו אמגור תודה על התגובות המהרות שלך קודם קןל שלום לך אני אחרי תאונת עבודה מלפני שנתים ועד היום אין החלטה סופית אבל בדיון האחרון השופט ממן רופא מטעמו לקביעת אחוזים נכות אבל הדיון הבא הוא ארוך מדי האם אתה יהיה סופי ??? לאחר קביעת אחוזים נכות מטעם מוחמה בית משפט האם אפשר להקדים את הדיון תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

שלום רב, במקרים בהם קיים פער בין חוות דעת המומחים מטעם הצדדים, נוהג ביהמ"ש למנות מומחה רפואי מטעמו, כפי שנעשה גם בתביעתך. בדרך כלל תהליך הבדיקה ע"י המומחה מטעם ביהמ"ש לוקח כמה חודשים לכל הפחות, ובמקרים רבים הרבה יותר (אם למשל דורש המומחה הפניה לבדיקות נוספות וכיוצ"ב). ככל שהמומחה יבדוק אותך ויגיש את חוות דעתו לביהמ"ש, יכול עורך הדין שלך לבקש לקדם את ההליכים - בין אם באמצעות הגשת תחשיבי נזק או הגשת ראיות. בחלק מבתי המשפט קיים עומס גדול מאוד, ותיקים נדחים למשך חודשים ארוכים כעניין שבשגרה. לצערנו, כל עוד ימשיכו בתי המשפט להיות כל כך עמוסים, משך ניהול התיקים יגדל, ודחיות של מספר חודשים ימשיכו להיות עניין רגיל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים