אילנה

מומחה

יש לי שאלה האם המומחה מטעם השופט שולח לעורך דין שלי את החוות דעת לפני הדיון ??? אפשר לדעת כמה קבע לי שמעתי שעורך דין יכול לחקור את הרופא מה זאת אומרת ?? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

אילנה שלום, כן, המומחה מטעם ביהמ"ש בודק אותך ולאחר מכן שולח את חוות דעתו לעורכי הדין של הצדדים ולבית המשפט. במקרים המתאימים יכולים עורכי הדין לפנות למומחה בשאלות הבהרה, וכן זכותם לזמן את המומחה לחקירה בביהמ"ש ולחקור אותו על חוות דעתו (כלומר לנסות לגרום לו לשנות את קביעתו או להציג בפניו דעות רפואיות נוספות בקשר לעניין ולבקש התייחסותו, בתקוה שהדבר יגרום לו לשנות את דעתו המקורית).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים