שלום

בדיקה רופאית

שלום רב אני נפגעתי בעבודה בעוד חודשים יש לי בדיקה רופא מטעם בית המשפט (פרופסר ) (הנזק שלי הוא ניטוח אחרי נפילה על הרגל ) השאלה היא יש צורך להביא מכתב בדיקה חדש מרופא (דר ולא פרופסר ) מומחה אבל ( לא חוות דעת רק בדיקה רגילה ) האם הרופא של בית המשפט מתיחס אליו או זה לא עוזר והא מסתפק במכתבים הישינים ???

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידו אמגור

שלום רב, בהנחה שלא מדובר בתאונת דרכים, הרי שהתקנות מאפשרות לכל צד לשלוח למומחה הרפואי מטעם ביהמ"ש מסמכים מטעמו, כולל חוות דעת רפואית. אם יש באפשרותך להשיג מכתב/חוות דעת רפואית עדכנית (גם של ד"ר ולא פרופסור), שתומכת בטענות שלך, זה בהחלט יכול לעזור וכדאי לשלוח את זה למומחה מטעם ביהמ"ש. בכל מקרה, כדאי שתעביר את החומר לעורך הדין שלך, שבקיא בפרטי תביעתך וידע להחליט האם כדאי להעביר את המסמך העדכני למומחה, או לא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פציעות קשות ושיתוקים