יעקב

חישוב פיצויים

שלום. מבקש להבין את המנגנון של הפיצויים, ממה הוא מורכב ( בעל הנכס או שכירות, מי מתגורר בנכס , האם עובד באזור ועוד...) האם ישבו ולמדו מהפינויים ? קיימים דוחות בנושא לגבי החלוקה של הסכומים ? ממוצע למשפחה ? תודה יעקב

עו"ד יובל גנן

שלום יעקב: כעקרון קיים מנגנון פיצוי לבעל נכס בהתאם לשווי הנכס (ניתן היה לקבל הפיצוי לפי שווי נורמטיבי לפי מ"ר או בהתאם להערכת שמאי) : גם שוכרים זכו לקבל מענקים ולהטבות בשיעור קטן יותר. כל מי שהוכיח כי מרכז חייו היה באיזור מפונה קיבל מענק בגין "עוגמת נפש" בהתאם למספר השנים בהם התגורר באיזור המפונה. עובדים זכו אף הם למענקי הסתגלות. לגבי הסטטיסטיקות: ניתן לברר זאת במנהלת תנופה. בברכה, יובל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום טיפול במפוני גוש קטיף