נירה

קבוצת תמיכה

אנחנו משפחה שפונתה מגוש קטיף אחרי הפינוי עברנו לגור במצפה רמון ואמנם עברו 7 שנים אבל בעלי מאוד השתנה מאז אותו פינוי. מצבו הנפשי לא כמו שהיה לפני. עד לא מזמן לא חשבתי שיש קשר מכיוון שהוא לא דיבר על זה. יש קבוצות תמיכה למשפחות במצב שלנו שעברו מה שאנחנו עברנו?

עו"ד יובל גנן

נירה שלום וברכה, ראשית יש לפנות בדחיפות לצוות הרווחה במסגרת המינהלת לבירור אפשרות לקבלת סעד ו/או סיוע מתאים. לאח"כ יש לפנות לקבלת חוות דעת מקצועית מוסמכת בה יצויין הקשר בין השינוי במצב הנפשי ובין ההתנתקות. אם יוכח קשר שכזה ניתן לתבוע פיצוי מהמינהלת או (באעדיפות שניה) במסגרת הדין הכללי. בברכה, עו"ד יובל גנן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום טיפול במפוני גוש קטיף