מתי

פירוק נישואים בהסכמה

זוג בני 50, 2 ילדים בן 19 ובן 15.5 לזוג דירה אחת בשווי 1.5 מיליון ללא משכנתא ועוד כ-200K פקדונות בבנקים וללא הלוואות. הבעל מרוויח כ-13נטו והאישה כ-11נטו. בני הזוג מחליטים להיפרד. האם במידה ומחליטים שהכל יהיה חצי חצי (סוגיית הבית, מי קונה ומי מוכר ולמי לא נפתרה עדיין), אך בהינתן הנ"ל. האם יש מצב שהבעל חייב/צריך/ידרש לשלם מזונות? ואם כן כמה בערך? חוץ מהדירה ומהפקדון בבנק ואין הלוואות יש משהו שלא נכנס לכאן לפחות ברעיון? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

מתי שלום, לא ברור מפנייתך מה בדיוק השאלה ונדרשים פרטים נוספים על מנת שנוכל לגבש דעתינו. נציע לך להתקשר למשרדינו כדי שנוכל לתת לך את השירות המשפטי המתאים.