משפטי– זאפ
משפטיפורומיםגירושין ללא תביעותהאם מגשר יכול להכין הסכם ולגבות עבורו תשלום

מנהלי הפורום

עו"ד משה פרדס

עו"ד משה פרדס

עו"ד ונוטריון בעל המשרד ומנהלו של משרד עורכי דין משה פרדס שהוקם בשנת 1996. עו"ד פרדס התמחה במשרד עורכי דין הרצוג, פוקס נאמן ושות' בתל אביב. בשנת 1992 הוסמך כטוען רבני ועם השנים צבר ניסיון רב בתביעות גירושין, אפוטרופסות, החזקת ילדים, הסדרי ראייה, מזונות, רכוש, ירושות, עיזבונות, צוואות וכל המסתעף מדיני משפחה, הן בבתי משפט אזרחיים והן בבתי דין רבניים. עו"ד פרדס מעביר השתלמויות לעורכי דין בנושא דיני משפחה וירושה מטעם לשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0539376361
חזרה לפורום

האם מגשר יכול להכין הסכם ולגבות עבורו תשלום

ויק
ויקי

אני ובעלי היינו בפגישת גישור אחת, ובתום הפגישה המגשר הציע לערוך הסכם גירושין, ביקש תשלום של 6,100 ₪ כולל, ובנוסף שולמו לו 600 ₪ עבור פגישה של שעה וחצי, השמח לדעת באם זה מקובל שמגשר גובה / מכין הסכם גירושין כשעדיין לא הגענו להסכמות ,, ממה שאני מבינה מגשר הוא אך ורק מגשר

RE:
עו"ד ונוטריון פרדס משה
עו"ד ונוטריון פרדס משה(נכתב ע"י: ויקי)

שלום, אין בעניין כללים וזכותו של המגשר לדרוש שכר טירחה בעבור עבודתו אך חשוב לבדוק את הסיכום המוקדם ביניכם.

RE:RE:
ויק
ויקי(נכתב ע"י: עו"ד משה פרדס)

ראשית תודה על התשובה הגענו אליו כ-"מגשר" קיימנו פגישה אחת===בלבד===היו אי הסכמות, והופ!!!!! הוא מגיע איתנו ל-"הסכם" ממה שאני מבינה, תהליך הגישור אמור להיות ==שונה===לפחות 4 מפגשים /הבהרות/הסברים, ===וההסכם אמור להישלח לבית משפט לקבלת פסק דין,,,,אני שוב אומרת/חושבת שהמגשר המסויים הזה לקח לעצמו והשתמש בשני "כובעים" כ-מגשר וכ-עורך דין, אנחנו לא בקשנו עורך דין! היינו בפגישה עם עובדת סוציאלית ודרכה הגענו לשלב ה-"המגשר" מהבנתי תהליך הגישור אמור לחסוך לנו זמן/כסף/טירטורים וזה לא נראה כך!!!