ויקי

האם מגשר יכול להכין הסכם ולגבות עבורו תשלום

אני ובעלי היינו בפגישת גישור אחת, ובתום הפגישה המגשר הציע לערוך הסכם גירושין, ביקש תשלום של 6,100 ₪ כולל, ובנוסף שולמו לו 600 ₪ עבור פגישה של שעה וחצי, השמח לדעת באם זה מקובל שמגשר גובה / מכין הסכם גירושין כשעדיין לא הגענו להסכמות ,, ממה שאני מבינה מגשר הוא אך ורק מגשר

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

שלום, אין בעניין כללים וזכותו של המגשר לדרוש שכר טירחה בעבור עבודתו אך חשוב לבדוק את הסיכום המוקדם ביניכם.

ויקי

ראשית תודה על התשובה הגענו אליו כ-"מגשר" קיימנו פגישה אחת===בלבד===היו אי הסכמות, והופ!!!!! הוא מגיע איתנו ל-"הסכם" ממה שאני מבינה, תהליך הגישור אמור להיות ==שונה===לפחות 4 מפגשים /הבהרות/הסברים, ===וההסכם אמור להישלח לבית משפט לקבלת פסק דין,,,,אני שוב אומרת/חושבת שהמגשר המסויים הזה לקח לעצמו והשתמש בשני "כובעים" כ-מגשר וכ-עורך דין, אנחנו לא בקשנו עורך דין! היינו בפגישה עם עובדת סוציאלית ודרכה הגענו לשלב ה-"המגשר" מהבנתי תהליך הגישור אמור לחסוך לנו זמן/כסף/טירטורים וזה לא נראה כך!!!