עתליה

מה ההבדל בין עו"ד לאיש מקצוע אחר?

רציתי לשאול האם יש ערך מוסף לעו"ד שמנהל הידברות בין בני זוג במקום משפט גירושין או שהיעזרות באיש מקצוע אחר: מגשר/עובד סוציאלי וכו' היא אותו הדבר?

עו"ד זלינגר יונתן

עתליה שלום, אני חושב שלא נכון לנהל הדברות לגירושין עם עורך דין אחד שלא במסגרת הליך גישור. מאידך וזאת על אף היותי עוך דין אני חושב שבהליך גישור חשוב לבחור קודם כל מגשר טוב ששני הצדדים חשים איתו בנח גם אם המגשר אינו עוך דין. תמיד אפשר להיוועץ משפטית אגב ההליך מחוץ למסגרת הגישור בנושאים נקודתיים. אם רוצים ייעוץ משפטי צמוד ותמיכה אישית לצידה הדרך הטובה ביותר לדעתי זה באמצעות הליך שנקרא גירושין בשיתוף פעולה. אם תרצו צרו קשר ואשמח לנהל איתכם שיחה יותר עמוקה לסייע לכם לבחור את מה שהכי מתאים לכם. בהצלחה בתקופה הלא פשוטה הזו.