אילנית ימין דנינו

מדד המזונות- חישוב שלום לך

אני גרושה ויש לי 4 ילדים. הגרוש שלי טוען כי הפקידה בבנק טוענת שלא מגיעה לי כסף ואני לא צריכה לקבל כספים. הגרוש שלי החל לשלם 1.1.2008 מזונות עבור כל ילד 1150 שקל. גילאי הילדים נכון ל2008 11 9 3 שנתיים אשמח לתשובה תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

אילנית שלום, לא נראה לי שפקידה בבנק יכולה ומסוגלת לתת ייעוץ משפטי. לגופו של עניין, בעיקרון מגיעים לך דמי מזונות מאבי הילדים אך צריך לבדוק את הפרטים בהתאם לדין ולפסיקה. נשמח לסייע לך אם תתקשרי למשרדינו לפי פרטינו דלמטה. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, מגשר, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il