מיטל

אחוזי הצלחה של גירושין ללא תביעות

שלום, האם יש ברשותך נתונים אודות אחוזי הצלחה של גירושין בשיטה של ללא תביעות? בברכת שנה טובה, מיטל

זיו שרון

הגעה להליך גישור כשני הצדדים מסכימים על הדרך והתוצאה , זה כמו "לקחת את החוק לידיים ולקבוע גורלך " - במובן החיובי . אחוזי ההצלחה רבים לרוב .

עו"ד זלינגר יונתן

מיטל שלום, אין סטטיסטיקה מסודרת בנושא ובארץ התחום בחיתוליו. אך בקורסים העוסקים בנושא אוזכרו נתונים של 86% הצלחה בהגעה להסכם. הנתון מתייחס לחו"ל (קנדה / ארה"ב) אך אני מניח כי בארץ הנתונים דומים.