ינאי

משך זמן הליך הגירושין ללא ילדים

כמה זמן לוקח לסיים הליך גירושין שנעשה בהסכמת שני הצדדים וכאשר אין ילדים בתמונה?

עו"ד זלינגר יונתן

ינאי שלום, זו שאלה שקשה מאוד לענות עליה בלי להבין את הנסיבות והמקום בו כל אחד מכם נמצא. זה בערך כמו לשאול כמה עולה חליפה ליתום.... אבל אנסה לענות בכל זאת: ראשית ברור שההליך קצר יותר כשאין ילדים בתמונה ובהנחה שגם אין שאלות רכוש מורכבות במיוחד אז אפשר לסיים את העניין תוך כ- 2-4 פגישות. בכל מקרה אם תרצו להגיע לפגישת היכרות והסבר על התהליך ללא תשלום, אשמח לעמוד לרשותכם ואז גם תוכלו לקבל מושג לא רע על ההליך ולהעריך כמה זמן יידרש לכם. בכל מקרה שיהיה בהצלחה,