עדי

האם בהליך של גירושין ללא תביעות נהוג לערב גם פסיכולוגים למשל?

האם בהליך של גירושין ללא תביעות נהוג לערב גם פסיכולוגים למשל או שעורך דין טוב יכול לגשר על הפערים בין הצדדים המסוכסכים?

עו"ד זלינגר יונתן

עדי שלום בהליך של גירושין בשיתוף פעולה שהיא אחת הדרכים להתגרש ללא תביעות בהחלט מעורבים אנשי מקצוע בעלי רקע טיפולי (פסיכולוגים / עו"ס) העובדים בצוות לצד עורכי הדין. לגבי שאלתך אם מספיק עורך דין שיגשר על הפערים, אז יש לבחון כל אדם ויכולותיו לגופו של עניין, אבל הייתי אומר שגירושין הוא משבר נפשי בעל השלכות משפטיות ולא ההפך וייעוץ משפטי אפשר לרכוש נקודתית בתוך התהליך המורכב הזה.