עוז

הליך גירושין בחינם בגלל חובות

אנחנו נשואים 11 שנים ויש לנו 2 ילדים משותפים. ב-3 שנים האחרונות ניסינו הכל כולל ייעוץ זוגי והחלטנו להיפרד בצורה יפה למען הילדים. שנינו התחייבנו (בע"פ) על כך. אין לנו דירה משלנו, כל השנים חיינו בדירות שכורות ולמעשה חוץ ממינוס משותף אין לנו נכסים. האם נוכל לבצע את הליך הגירושין ללא עלות מכיוון שאנחנו בחובות?

עו"ד זלינגר

עוז שלום, אשמח לשוחח איתך ולראות אם יש בסיס להפנות אותך לאחד הגופים הנותנים סיוע ללא עלות על בסיס מצב כלכלי של הפונה. תוכל ליצור קשר דרך המייל[בהצלחה יוני