עמית

לפני דיון

אני ואשתי נפרדנו בהסכמה ולא גרים ביחד יותר. יש הסכם גירושין. אנחנו לפני דיון ראשון. האם יש סיכוי שכבר בדיון הראשון נקבל את הגט ונסיים את התהליך אם יש בינינו הסכמה על חלוקת הרכוש? (ללא ילדים).

חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה

עמית שלום לא פירטת בפני איזו ערכאה מתקיים הדיון. גט, על כל פנים, יכול להינתן רק על ידי בית הדין הרבני (בהנחה שבני הזוג יהודיים). בד"כ מדובר בהליך שלא מסתיים בדיון אחד אף שזה אפשרי. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה