מוטי

עלות ממוצעת להסכם גישור הכולל הכל

האם ניתן לדעת מהו הסכום הממוצע שבערך יש לשלם על הסכם גישור (הכולל הכל)? פניתי לכמה מגשרים והמחירים נעו בין 4000 ש"ח ל- 20000 ש"ח ההפרש הוא כל כך גדול אז איך יודעים מיהו מגשר טוב? האם בהכרח המגשר היקר יותר הוא הטוב יותר? האם יש דרך לבדוק?

עו"ד יוני זלינגר

שלום מוטי, לגבי שאלתך בעניין עלויות גישור לגירושין הכולל הכל, מחיר של 4000 ש"ח הוא זול מידי ומעורר דאגה, הן לגבי מה שתקבלו בפועל והן לגבי עלויות נוספות שתגלו בדיעבד כלא כלולות במחיר. מצד שני תמחור של 20,000 ש"ח נשמע יקר מידי. המחיר אמנם חייב להוות שיקול אבל לדעתי יש דברים חשובים יותר לצורך קבלת החלטה מהסוג הזה, כמו הכימיה ביניכם ובין המגשר, הרקע של המגשר וניסיונו, יכולת הגוף המגשר לתת לכם מענה שלם למכלול ההיבטים של העניין וכמובן איזה רושם מקצועי עשה עליכם המגשר במגוון ההיבטים הרלוונטיים לסיטואציה. מציע לכם לבדוק במרכז להדברות וגישור. www.gishoor.co.il שם יוכלו לקבוע לכם פגישת היכרות והערכה, פגישה כזו נערכת ללא התחייבות וללא תשלום. במפגש ההכרות תקבלו מידע מקיף על התהליך ושלביו השונים עד הסכם וקבלת גט (במידה וזו הדרך שתבחרו בה) וכמובן יענו לכם על כל שאלה ויתאימו לכם מגשר שילווה אתכם וייתן מענה מייטבי לצרכים שלכם. בהתלחה, יוני

מוטי

רק לרקע...אנו נשואים 6 שנים 2 ילדים (אחת בת 3.5 ואחד בן שנה) יש לנו דירה משותפת ושני רכבים