אורן

מה הצעד הבא אחרי הסכמה על הסדרי ראייה וחלוקת רכוש?

אני ואשתי מסכימים על הסדרי הראייה עם הילדים ועל חלוקת הרכוש. האם הצעד הבא הוא חתימת ההסכם אצל עו"ד?

עו"ד זלינגר

אורן שלום, אני מציע לכם לפנות למזכירות המרכז להידברות וגישור בטלפון 03-50-50-727 יש שם מגוון אנשי מקצוע ומגשרים. שם אם תבקשו מהמזכירה היא תוכל לקבוע לכם פגישת היכרות עם מגשר שהוא עורך דין המחוייב לנייטראליות והגינות כלפי שניכם. במידה וכמו שתארתם הסכמתם כבר על הכל, אפשר יהיה לאחר שיחה קצרה, לגשת לכתיבת ההסכם. יחד עם זאת המגשר יעבור אתכם על כל הנושאים שחשוב שתקבלו החלטות לגביהם - יש אולי דברים שלא חשבתם עליהם. וילווה אתכם בכל התהליך עד אישור הסכם הגירושין ביניכם בבית המשפט. להערכתי תהליך נכון יותר וזול יותר מכל פניה לעורכי דין בעניין זה.