א

הגישור לא עוזר, איזה אופציות אחרות יעזרו?

אנחנו בהליך גישור לקראת גירושים הסכמנו על גובה המזונות. אין בינינו הסכמה בינתיים על הרבה דברים אחרים. לא נראה שהגישור עוזר או יעזור. מה האופציות הנוספות שיוכלו לתרום לנו?

יוני זלינגר מגשר (עו"ד)

שלום א' קשה לענות על שאלתך בלי להבין את התמונה כולה. אם שניכם מרגישים שהעסק תקוע אולי הפתרון הוא להחליף את המגשר תמיד יש את האופציה להודיע (גם חד צדדית) על סוף הגישור ללא הסכמות או עם הסכמות חלקיות ולפנות לאפיקים אחרים כמו בית משפט אבל זה בעיני צעד שיש לנקוט רק אם אין שום ברירה אחרת כי יש בצידו מחירים גבוהים (לא רק בכסף) גם לכל אחד מכם וגם לילדים. אם שניכם מרגישים שהגישור לא מספק לכם את הסחורה כדאי שתחליפו מגשר. לקבלת סיוע מעבר לאצור תוכלו לפנות למזכירות המרכז להידברות וגישור 03-5050727 ולבקש פגישה. אך קחי בחשבון שזה יכול לקרות רק בהסכמה של שניכם ורק אחרי שהחלטתם יחד שהמגשר הנוכחי סיים את תפקידו מבחינתכם.