משפטי– זאפ
משפטיפורומיםגירושין ללא תביעותרוצים להתגרש בהסכמה הדדית

מנהלי הפורום

עו"ד משה פרדס

עו"ד משה פרדס

עו"ד ונוטריון בעל המשרד ומנהלו של משרד עורכי דין משה פרדס שהוקם בשנת 1996. עו"ד פרדס התמחה במשרד עורכי דין הרצוג, פוקס נאמן ושות' בתל אביב. בשנת 1992 הוסמך כטוען רבני ועם השנים צבר ניסיון רב בתביעות גירושין, אפוטרופסות, החזקת ילדים, הסדרי ראייה, מזונות, רכוש, ירושות, עיזבונות, צוואות וכל המסתעף מדיני משפחה, הן בבתי משפט אזרחיים והן בבתי דין רבניים. עו"ד פרדס מעביר השתלמויות לעורכי דין בנושא דיני משפחה וירושה מטעם לשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0539376361
חזרה לפורום

רוצים להתגרש בהסכמה הדדית

מרי
מרים

אני ובעלי לצערי הרב רוצים להתגרש בהסכמה הדדית. אני בגדתי בו ולא פעם אחת, לפני הגירושין ואחרי... אחרי שזה התגלה חזרתי לדרך הישר וזה לא מעניין אותי יותר, ככל הנראה היתי שם כתוצאה ממועקות נפשיות שעברו עלי באותה תקופה. בכל אופן, ניסינו לשקם את מערכת היחסים שלנו אך בעלי לא מצליח לסלוח או לשכוח, או איכשהו להמשיך לחיות עם זה, ואני מבינה אותו ולא יכולה להכריח אותו להשאר. אני רוצה לשחרר אותו, איך מתחילים הליך גרושין? אין לנו ילדים, אין לנו ממון לחלוק, ולא היה שום הסכם. אף אחד מאיתנו לא צריך מהאחר שום דבר.

RE:
יונ
יוני המרכז להידברות וגישור(נכתב ע"י: מרים)

מרים שלום צרי קשר לתאום שיחת ייעוץ עם המרכז באמצעות המייל או בטלפון המרכז מציע לזוגות ללא ילדים שירות ייחודי קצר יעיל וזול המבטיח לצדדים פתרון המתאים לצרכיהם ללא עימותים מיותרים 035050727 או מייל עם דרך ליצור איתך קשר ל- mazkirut@gishoor.co.il