שיר

גירושין מבעל פושט רגל שלא יוכל לשלם מזונות

בעלי פושט רגל ואין לנו דירה אני גרה בדירה שכורה עם הילדים. אני רוצה להתגרש אבל לא יכולה וגם לא רוצה להגיע לבית משפט. האם זה שבעלי פושט רגל ולא יוכל לשלם מזונות ייאלץ אותי להגיע לבית משפט או שיש פתרונות אחרים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

שיר שלום, עדיף להגיע להסכמה כולל ובמסגרתה גם על גובה המזונות. בכל מקרה גם אם בית משפט יקבע לך מזונות אזי הנאמן של בעלך בפשיטת רגל לא חייב לשלם את מלוא הסכום שייפסק אם לדעתו הוא גבוה מידי. הסכום ההכרחי לקיום הילדים קודם לחובות אחרים של בעלך.