אסתי

גירושין בלי בית משפט

לאחר 20 שנות נישואין אנחנו נפרדים. יש בינינו הבנה והסכמה לגבי חלק מהדברים. שאלתי היא מה יקרה אם באמצע הליך הגישור בעלי ישנה עורו ויפנה לעו"ד? זה ישאיר אותי חשופה, האמנם?

עו"ד זלינגר יונתן

אסתי שלום, את מוזמנת לקרוא את תשובתי לשלי שם יש הסבר מפורט למדי לגבי הסיכון שאת שואלת לגביו. אגב אני חושב שהסיכון קיים מעצם זה שכשמנסים להידבר ולהימנע מתביעות, תמיד צד יכול להפתיע את הצד השני, להפוך את עורו ולפנות לערכאות ללא קשר לפניה או אי פניה לגישור. דווקא פניה מושכלת להליך הידברות פורמאלי יוצרת כלים להפחית את הסיכון הזה. אם תרצי תוכלי ליצור איתי קשר ונוכל לדון בדרך הנכונה לרתום את בן זוגך לגישור לאחר שאבין טוב יותר את מכלול הנסיבות סביב החלטתכם להיפרד. תודה