ליאור

פרודתי מוכנה לוותר על הרכוש המשותף אם אני אוותר על הזכויות שלי לראות את הילדים

פרודתי מוכנה לוותר על הרכוש המשותף אם אני אוותר על הזכויות שלי לראות את הילדים אבל רוצה מזונות זה ייתכן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

הכל יתכן בהליכי גירושין אבל הדבר אינו מומלץ לוותר על קשר עם הילדים. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 91021 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 91021,Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il