גישור?
היי עו"ד משה פרדס לפני שנתיים נשאתי בפעם השניה לגבר עם שלושה ילדים גדולים 26,24,20 ולי יש שלושה ילדים בני 22,19,12 מלבד ביתי הגדולה שגרה איתי שניי לדיי הקטנים יותר מתגוררים עם הגרוש שלי..אני עובדת כל יום משעה עשר ועד חמש שש בערב את משכורתי אני מעבירה לבעלי לשכירות של 5500 שקלים הסברתי לו שלא ייתכן שאצא לעבוד אשלם שכירות אחזיק את הבית נקיונות בישולים וכל מה שקשור לעבודות הבית. ולילדיי שלי לכל השלושה יש רק חדר אחד שהם צריכים לחלוק בו בזמן שלכל אחד מילדיו יש חדר משלו וכששני ילדיי האחרים מגיעם בסוף שבוע הם נאלצים לישון על הריצפה ?בתו בת ה26 לא לומדת לא עובדת למעט משמרת שתיים בשבוע החייל כל היום בבית או בריתוקים כי הוא לא הולך לצא הגדול יותר עובד 3-4 משמרות בשבוע..כל עבודות הבית נופלות עליי ואין לי עזרה מאיש בתי הגדולה שגרה אצלי עובדת שישה משמרות בשבוע ומכלכלת את לימודיה וצרכיה הסברתי לו כשהתחתנו ילדיי הינם חלק מהבית הזה וזה לא ממש נראה ככה מה עליי לעשות?מיום ליום המצב הופך להיות מתוח יותר ובלתי נסבל אני מרגישה כאילו "מנצלים" אותי אני אישה שחוץ מעבודה לא יוצאת מהבית פרט לעבודה ויתרתי על המעט שעשיתי אם זה התעמלות ..הוא ממשיך בחיו הולך לעבוד עד חמש מחמש עד שמונה באופן קבוע הולך לשחק סנוקר כבר שנים שזה ככה כולל ימי שישי מהשעה אחת ועד לשעה שבע בערב וגם בסופי השבוע כל העבודה נופלת עליי עד שאני יוצאת מדעתי מרימה את הקול שלי ...ועוד ילדיו מזלזלים בי אני עושה בשבילם מה שהייתי חולמת לעשות לילדיי שלא מתגוררים איתי וכשאני פונה אליו שאני לא מוכנה שלא יכבדו אותי והוא צריך לדבר איתם..הוא גם מוסיף לסתום לי את הפה..הוא אדם טוב אך לא מעניין אותו כלום רק הוא...בבקשההההההההההההה עזרה...תודה!