בינה

האם בבית דין לענייני משפחה בפניה מטעמי יחייבו את בעלי להיפגש עם מגשר נייטרלי?

גיליתי שבעלי בגד בי לאורך כל חיי הנישואין שלנו. לפני פירוק החבילה הלכנו לייעוץ זוגי במקביל הוא פנה לבד למגשר וקיבל ממנו ייעוץ. האם בבית דין לענייני משפחה בפניה מטעמי יחייבו אותו להיפגש עם מגשר נייטרלי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

ג.נ., לא ניתן לחייב נכון להיום צדדים לפנות לגישור ובכל מקרה מגשר חייב להיות נייטרלי. החל מיום 1/9/15 כל תיקי המשפחה הן בביהמ"ש והן בביה"ד הרבני יחוייבו בהליך מקדים של גישור ביחידת הסיוע הצמודה להם. לידיעתך, ניתן לפנות גם היום ליחידה זו על בסיס וולונטטארי בהפנייה של ביה"ד או ביהמ"ש. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il