סיגל

משפחה ועו"ד מעודדים את הבעל לריב

שלום אני מעוניינת לסיים את הנישואים שלי עם בעלי בצורה הכי יפה בשביל הילדים ואני מוכנה לוותר על הרבה בשביל זה. נראה שהוא מונע ע"י עורך דין ומשפחה שמעודדים אותו לשים רגליים לתהליך הזה וכל דבר שאני מוכנה ולוותר עליו הוא ממציא עוד סיבה לריב עליה ולהקשות. האם יש דרך שבה בכל זאת ניתן יהיה לסיים את הגירושים האלה בשקט?

עו״ד זלינגר יונתן

סיגל שלום אני מזמין אותך ליצור איתי קשר לשיחה קצרה ללא עלות על מנת שנוכל לבחון כיצד ניתן לסייע לך לרתום את בעלך לתהליך של הדברות ופרידה תודה יוני