ניבה

מסכימים על רוב הסכם הגירושין מלבד נושא אחד

אני ובעלי נמצאים בהליך גירושין כשעד כה אנחנו מסכימים בינינו על רוב הסעיפים רק על עניין אחד אנחנו לא מסכימים וזה עניין המזונות. האם יש עו"ד ספציפי שמטפל בנושא בתחום כזה? בגלל שמדובר בבעיה אחת שלא ניתנת לפתרון בינתיים מה נוכל לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

ניבה שלום, משרדינו מתמחה בדיני משפחה ובפרט בתביעות מזונות. עקרונית ניתן לערוך הסכם בנושאים המוסכמים ולהשאיר את נושא המזונות להכרעה שיפוטית. בכל מקרה נראה לי כי אם עו"ד מקצועי היה נכנס לתמונה אולי היה מצליח להביאכם להסכמה כוללת. אנחנו כמובן לא בקיאים בפרטים של מקרה זה ודברינו הינם כלליים ולא מחייבים. נשמח לתת לכם שרות מקצועי ופרטני אם תפנו למשרדינו לפי פרטינו דלמטה. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il