לירון

ביטול הסכם גירושין לפני שקיבל תוקף בבית משפט

אם חתמתי על הסכם גירושין לפני מס' חודשים וההסכם עדיין לא קיבל אישור תוקף בבית משפט ואני חוזרת בי ולא רוצה להתגרש האם זה מאוחר מדי למרות שההסכם עדיין לא קיבל תוקף?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

לירון שלום, הסוגיה מורכבת מאוד. ללא תוקף משפטי כנראה אין לכך תוקף כלפי צדדים שלישיים אך יתכן ויהיה לכך תוקף במישור שבין שניכם. בכל מקרה בית המשפט לא יאשר את ההסכם אם צד אחד חזר בו לאחר החתימה וטרם האישור. לתשומת ליבך, יש לקחת בחשבון הוצאות שהצד שחזר בו יחוייב בו כלפי הצד השני אם תהיה דרישה לכך על ידו. מומלץ לקבל ייעוץ מעמיק בעניין זה בפגשיה שתקבע במשרדינו על ידכם לפי פרטינו דלמטה. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il