משה

התנהלות בעייתית במהלך הפרידה

שלום, אישתי ואני התחלנו בהליך פרידה, היא קיבלה זאת בצורה קשה מאוד ועסוקה בימים אלה באריזת חפציה בזמן שאני בעבודה. (הבית ישאר ברשותי עפ הסכם ממון).בגלל הכעס הרב שלה, אין ביננו תקשורת, כך למשל כשאני מנסה לברר את תאריך ההובלה שלה.היא כרגע לא אומרת.ככל הניראה לא רוצה שאהיה נוכח. מה אני יכול לעשות בנדון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד משה פרדס

משה שלום, בהיעדר שיתוף פעולה או הסכמה ואימון ביניכם הדרך היחידה להבטיח את זכויותיך כמו למשל שלא תיקח חפצים הקשורים אליך או האמורים להשאר ברשותך וכן את מועד הפינוי הוא לפנות לביהמ"ש על מנת לקבל צו שיפוטי בעניין. נדגיש כי לא בדקנו את המסמכים הרלבנטיים עבורך כמו למשל את הסכם הממון וכיצ"ב ויש בהם גם כדי להשליך על התשובה לשאלתך הנ"ל. נשמח לעמוד לרשותך ככל שיידרש. בכבוד רב משה פרדס, עו"ד משה פרדס, משרד עו"ד, נוטריון וטוען רבני Moshe Pardes, Law Offices & Notary רח' הלל 10 ת"ד 2167 ירושלים 9102101 10 Hilel St., P.O.B. 2167 Jerusalem 9102101, Israel טלפון 02-6222943 Tel. פקס.02-6250441 Fax. דואר אלקטרוני: pardeslaw@gmail.com אתר אינטרנט: www.mpardes.co.il