יואב

נהג פוגע אשם

שלום עשיתי תאונה כאשר נהג אופנוע נכנס בי מהצד. אני קיבלתי מכה בראש מהבלימה והוא גם נפצע. אני טוען שהוא האשם והוא טוען שאני האשם. איך ייקבע מי האשם והאם יכול להיווצר מצב שבו אם יימצא שאני האשם לא אקבל פיצוי מהביטוח?

אהוד בן ארי עו"ד

הפורום נותן יעוץ בנוגע לנזקי גוף בלבד .מכל מקום לשאלתך במידה ולא ניתן להגיע להבנה לגבי האשמה כל צד רשאי לפנות לבית המשפט בתביעה שם תתברר התביעה באמצעות עדות של הצדדים ועדים נוספים אם ישנם .כמובן שניתן גם להסתמך על ההודעות שגבתה המשטרה מהצדדים ואם צד מסויים הורשע בבית המשפט לתעבורה ניתן להסתמך על קביעתו לגבי האשמה