אורה

בת

שלום הבת שלי רכבה על טוסטוס עם החבר שלה כשהוא הנהג והם עמדו ברמזור אדום ונכנסה בהם מכונית. שניהם עפו מהאופנוע והבת שלי קיבלה מכה חזקה בחזה. היא הייתה מאושפזת בבי"ח יומיים ועכשיו היא בבית. האם מגיע לה פיצויים מחברת הביטוח של החבר שלה ואיך נעשית התביעה לפיצויים?

אהוד בן ארי עו"ד

אורה שלום הבת שלך אכן זכאית לפיצוי מחברת הביטוח של נהג האופנוע .היא זכאית לפיצוי עבור עוגמת הנפש שנגרמה לה וכן במידה ויש לה נזקים נוספים שהיא יכולה להוכיח כמו הפסדי שכר .הוצאות רפואיות וכו' גם אותם ניתן לתבוע . עדיף שהפניה לחברת הביטוח תעשה באמצעות עורך דין שמתמצא בתחום רפואה שלמה עו"ד אהוד בן ארי