חזי

תאונת אופנוע אובדן כושר עבודה זמני

בעקבות תאונת אופנוע יצאתי לחופשת מחלה ואני סובלת מאובדן כושר עבודה זמני. קיבלתי תגמולים מביטוח לאומי. מעבר לכך, אני מבוטחת בפוליסת ביטוח אובדן כושר עבודה מטעם העבודה. האם אני זכאית גם לפיצויים מחברת הביטוח ללא קשר לתביעה נגד חברת הביטוח של האופנוע שעומדת להיות מוכרעת בקרוב בבית המשפט. הייתי שואלת את עורך הדין שלי אבל אני לא סומכת עליו.

אהוד בן ארי עו"ד

שלום לשאלתך המדובר בשתי פוליסות שונות ונפרדות שאין בינהן קשר על כן את זכאית לקבל כסך הן מחברת הביטוח של האופנוע במידה ואכן הפסדת שכר בעקבות התאונה וכמו כן לקבל פיצוי גם מחברת הביטוח שמבטחת אתוך באובדן כושר לעבודה .יחד עם זאת אם קבלת תגמולים מהמוסד לביטוח לאומי בגין התקופה שהיית באי כושר את אינך זכאית לקבל על כסף מחברת הביטוח של האופנוע .