ארז

אופנוע שפגע בי

שלשום רכבתי על אופניים. במהירות שיא הגיע אופנוע ופגעתי. נפלתי על המדרכה ולמזלי לא נפצעתי קשה, רק כמה חבלות בגוף. כמובן שאין לי מושג מי היה רוכב האופנוע ומה הפרטים שלו. מה אני יכול לעשות?

אהוד בן ארי עו"ד

ארז שלום בכל תאונת דרכים בה נהג הרכב הפוגע לא ידוע כך שלא ניתן לתבוע את חברת הביטוח שלו ישנה אפשרות לתבוע גוף שנקרא "קרנית" זוהי קרן של המדינה שתפקידה לפצות נפגעי תאונות דרכים כאשר אין חברת ביטוח שתפצה אותם (אך כמובן לא במצב בו אדם לא רכש פוליסת ביטוח ) כמובן שגם קרנית בודקת היטב כי התאונה אכן ארעה על כן חובה לשמור מסבמכים רפואיים מסמוך לתאונה ובמידה וישנם עדים לתאונה חשוב לרשום את הפרטים שלהם כך שניתן יהיה במידת הצורך לקחת מהם עדות