אור

תאונת אופנוע

שלום אני בן 16.5 ונוהג על אופנוע שטח 125 עם רשיון נהיגה ורשיון אופנוע ללא ביטוח חובה. רכב נכנס בכידון של האופנוע וקיבלתי מכה בחזה ובבטן והאופנוע נפל וקיבל עיקום במזלג. רציתי לדעת אם אני יכול לתבוע את הביטוח של הרכב למרות שאין לי ביטוח חובה. תודה אור

אהוד בן ארי עו"ד

שלום לשאלתך כיון שאין לך ביטוח חובה אתה לא יכול לתבוע את חברת הביטוח בגין נזקי גוף שנגרמו לך .יחד עם זאת במידה והאשמה לתאונה הינה על נוהג הרכב אתה יכול לתבוע אותו על הנזקים שנגרמו לך כולל נזקי גוף ,בתביעה נזיקית רגילה .כמובן כפוף לכך שתוכיח כי הוא האשפ בתאונה . ליעוץ מפורט אתה מוזמן לפנות למשרדנו