שירה

תביעת גוף בגלל תאונת דרכים - הערכת פיצויים

שאלתי היא כזו עברתי תאונת דרכים בה פגעו ברכב שלי מאחור. הפוגע הודה באשמה. תאונה זו לא היתה בדרך לעבודה אלא ביום חופש בעקבות התאונה הלכתי לבית חולים "לין" שם הלנתי על בחילות וסחרחורות. כמו גם כאב חד בגב. קיבלתי שבועיים מחלה והפניה לפיזיותרפיה עשיתי פיזיותרפיה 6 מפגשים עד שהרגשתי הקלה בכאב. כשחזרתי למקום עבודתי נודע לי שאני מפוטרת. יש לציין שאני לא היחידה שפוטרה אך במצב כזה שהייתי ללא אוטו (טוטאלוסט) וללא עבודה ואפילו ללא כסף שכן אני עובדת במכירות ושבועיים ללא עבודה זה הפסד כספי. ח(למרות שעבודה זו הרווחתי בה מעט בסביבות 4000 שח בחודש). זה הרקע לתביעה. הוצע לי 6600 שח. זה נראה לי נמוך וחשוב לי מאוד להתיעץ בכדי לדעת אם יש טעם לפנות לעו"ד כדי שינסה להוציא עוד. האם יש הערכה לכמה אלפים יותר? מחכה לתשובה!

אהוד בן ארי עו"ד

שלום שירה בכדי לענות על שאלתך לגבי גובה הפיצוי אני חייב לראות את המסמכים שהגשת לחברת הביטוח .אני מציע שתיפני למשרדנו ותקבעי פגישה (ללא עלות כספית ) כך שניתן יהיה לענות לך בצורה יותר רצינית על שאלתך .

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע