דולב

תאונה

למה זכאי אדם שעשה תאונה עם אופנוע של העבודה אבל לא בשעות העבודה? האם בכל זאת יכולים להחשיב את זה כתאונת עבודה? מכונית נכנסה בי מאחור כשעמדתי ברמזור והעיפה אותי ויש לי שפשופים בידיים וברגליים

אהוד בן ארי עו"ד

דולב שלום תאונת דרכים נחשבת לתאונת עבודה במידה והיא מתרחשת במהלך העבודה או בדרך לעבודה או מהעבודה הביתה .במידה והתאונה שלך עומדת בתנאים הללו היא נחשבת לתאונת עבודה .בכל מקרה ניתן לדרוש פיצוי על עוגמת הנפש ,הפסד השתכרות במידה והיה הפסד כזה ובגין רכיבים נוספים לפי העניין .לקבלת יעוץ מקיף אתה מוסמן להתקשר למשרדי בברכה אהוד בן ארי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע