מני

שליח

לפני 3 שבועות עברתי תאונה כשמכונית נכנסה בי מאחורה כשעמדתי ברמזור אדום. אני עובד כשליח על אופנוע. עדיין לא חזרתי לעבודה בגלל שנפגעתי בברך ועברתי ניתוח ואני בתקופת החלמה עכשיו ואני עדיין לא יודע מתי אני אחזור לעבודה אבל הבוס שלי אמר שהוא מתחיל לחפש לי מחליף אם אני לא אחזור בקרוב לעבוד. מותר לו לעשות דבר כזה? מותר לו לפטר אותי בגלל שנפצעתי בתאונה?

אהוד בן ארי עו"ד

מני שלום הפורום עוסק בנזקי גוף שנגרמו כתוצאה מתאונה .בכל מה שקשור בדיני עבודה עליך לפנות לייעוץ מתאים אשמח לייעץ לך בכל הקשור לנזקי הגוף שנגרמו לך וזכויותך לפיצוי מחברת הביטוח כתוצאה מהתאונה