דני

אופניים חשמליות

לפני כשבוע נסעתי למקום עבודתי עם אופנים חשמליות ובשל תקר שנגרם במהלך הנסיעה סטיתי מהכביש ושברתי את רגלי. ממי אני יכול לקבל פיצויים?

אהוד בן ארי עו"ד

דני שלום מהתאור שלך נראה שאין את מי לתבוע .לא ברור לי מי הרשלן בתקר שנגרם לאופניים .כאשר אין רשלן אין את מי לתבוע . בברכה אהוד בן ארי עו"ד

אהוד בן ארי עו"ד

דני שלום תאונה עם אופניים חשמליות איננה נחשבת לתאונת דרכים כמשמעה בחוק ועל כן אין גם חברת ביטוח שמבטחת את האופנוע בביטוח חובה .בהתאם אין לך במקרה זה את מי לתבוע בברכה אהוד בן ארי עו"ד

דנית

יש אפשרות לתבוע ע''פ דיני הנזיקין במקרה כזה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע