בני

נזקי גוף

שלום בחודש יוני עברתי תאונת דרכים אני עצרתי עם רכב ברמזור אדום ורכב אחר נכנס בי מאחורה בגלל שחשב שיש לו ירוק תאונה שהוכח שהוא אשם ושילם על נזקים של רכב אני לא הלכתי למיון ולא הזמנתי משטרה לאחר שבועיים מהתאונה נהיה לי כאבים חזקים בגב עם הקרנות לרגליים ולצוואר בבדיקת סיטי יש לי דיסק שיצא ממקומו l4 l5 ולוחץ מטה כרגע יש לי סדרה של דיקור סיני כ20 טיפולים שהמליץ האורטופד עם זריקה של אפידוראל בין חוליות ולפנות למכון כאב להמשך טיפולים ואולי גם יהיה לי ניתוח אומר לי העניין הוא שאין לי מושג מה לעשות בעניין כי זה פעם ראשונה שלי קופת חולים מכבי רוצים סכום מלא על דקירות וזה אלפי שקלים בגלל שאמרתי שבאתי בגלל תאונ ת דרכים אודה לך עם תגיד לי מה עליי לעשות מכאן כי אין לי מושג ממש

עו"ד קובי שפירא

שלום בני, היות ושאלתך כללית למדי והייתי שמח לראות במו עיניי מה כתוב בתיעוד הרפואי הראשון שלך ובעיקר האם בתלונתך הראשונה בפני רופא תיארת את הפגיעה במסגרת תאונת דרכים כרקע לפניה. כמו כן לא תיארת האם יש זיקה בין התאונה לבין עבודתך- דבר אשר יש בו השפעה על זכויות מהמוסד לביטוח לאומי. לפיכך, הייתי מציע לך לפנות למשרד עו"ד, להביא את כל התיעוד הקשור בתאונה. זכור, כי עורכי דין בתחום נזקי הגוף עובדים, בדרך כלל, על בסיס תוצאה (באחוזים) ולכן תוכל להרשות לעצמך לפנות לכל עורך דין בתחום ולקבל פתרון לכל הבעיות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע