מתן

תאונת דרכים עם טוסטוס

יש לי טוסטוס ושבוע שעבר הייתי מעורב בתאונה עם רכב בתל אביב. כתוצאה מתאונה נשבר לי הרגל ונפרק לי הכתף אני מעוניין לתבוע את חברת הביטוח והאם כדאי לתבוע את המעביד או ביטוח לאומי כי הייתי בדרך חזרה מעבודה?

אהוד בן ארי עו"ד

מתן שלום מעבר לתביעה/דרישה לפיצוי שצריך להגיש לחברת הביטוח בעקבות התאונה ,היות ומדובר בתאונת דרכים שהיא גם תאונת עבודה יש צורך לפנות למוסד לביטוח לאומי בתביעה לקבלת דמי פגיעה היינו לקבלת פיצוי עבור הפסד הכנסה בתקופה בה אתה נמצא בימי מחלה .ניתן לתבוע מהביטוח הלאומי עד שלשה חודשי מחלה וזאת כנגד הצגת אישורי מחלה. את שאר הפיצוי המגיע לך יש לדרוש מחברת הביטוח לקבלת יעוץ נוסף בעניין אתה מוזמן לפנות למשרדנו בהצלחה אהוד בן ארי