עדי

צליפת שוט

שלום, עשיתי תאונה בה התנגשו בי ועברתי צליפת שוט. כיום קשה לי להרדם, יש לי בחילות וסחרחורת וגם ממש כואב לי הראש, והצואר והגב. יש לי הגבלה בתנועה. יש לי מספר שאלות. 1. האם טיפול פסיכולוגי הקשור לתאונה נכנס לתביעה? 2. האם טיפול פיזיותרפיה נכנס לתביעה? 3. אם אני כעצמאית צריכה את המכונית למטרה של עבודה ואני לא מצליחה לנהוג הרבה וכשאני נוהגת אני ממש פוחדת. האם גם זה נכנס לתיק התביעה? תודה

עו"ד אלדד אוחיון

עדי שלום., כל סוגי נזקי הגוף יכולים לבוא בחשבון לעניין תביעתך. כמובן, יש צורך להראות קשר סיבתי לאירוע התאונה. הנזקים שאת מציינת קשורים למישור הנפשי והאורתופדי. נזקים מסוג זה נכללים בדרך השגרה בתביעות נפגעי תאונות דרכים. לכן התשובה בהחלט חיובית במידה ותרצי טיפול ו/או ייעוץ מעמיק יותר את מוזמנת ליצור קשר --

ישבתי ליד הנהג במהלך עבודתי כסוכן מכירות,רכב שהיגיע במהירות לצומת פגע בנו מאחור ,ניפגעתי בצליפת שוט והובהלתי לבית החולים,בבדיקה סי טי הוברר שחוליות הצוואר זזו ממקומם וגורמות ללחץ וזה מוביל לכאבים העזים מהם אני סובל,שאלתי : האם תיתכן החמרה בהמשך,ותביעתי תתמקד לעתיד פרנסתי ?