טום

ייצוג בתביעה נגדית

אני רוכב קטנוע. עברתי תאונת דרכים לפני שבועיים, ללא נזקי גוף אך הקטנוע הוא טוטלוס. אם אפנה לעו"ד שייצג אותי מול הביטוח צד ג' של הצד השני, נגיש תביעה, הצד השני יגיש תביעה נגדית ועו"ד שלי ייצג אותי גם בתביעה הנגדית. זה משפיע על היכולת שלי להפעיל את ביטוח צד ג' שלי? כלומר, האם אוכל להפעיל את הביטוח למרות שעוה"ד שייצג אותי הוא אינו עוה"ד של חברת הביטוח שלי?

עו"ד אלדד אוחיון

טום שלום., השאלה לא ברורה. ממה שאתה מציג אני מבין שנגרמו לך נזקי רכוש - אובדן האופנוע בתאונה במצב זה חשוב מי אשם בתאונה. אם צד ג' אשם בוודאי שהינך יכול לתבוע את חברת הביטוח שלו. במידה ויש מחלוקת וצד ג' יגיש גם הוא תביעה נגדך, עוה"ד שלך יכול לייצג אותך בהגנה של אותה תביעה ואין עם זה כל בעיה או ניגוד עניינים. אין קשר אם עוה"ד הוא של חברת הביטוח אם לאו