ירון

תאונת אופנוע קלה מי אשם?

במהלך נסיעה לעבודה בשעות הבוקר המוקדמות נסעתי ברחוב דו סטרי ללא קו הפרדה רצוף בתוך העיר יצאתי לעקיפה מצד שמאל של שני רכבים ומשאית זבל במהלך העקיפה לאחר שעברתי את הרכב הראשון ...המשאית זבל פנתה שמאלה (איתות תוך כדי פניה) לא הצלחתי להתחמק או לבצע עצירה מלאה. והתנגשתי במשאית. רציתי לדעת מי אשם? מה עלי לעשות ואת מי לתבוע? תודה

עו"ד ידידיה בלויגרונד

ירון שלום, ככל שנגרם לך נזק גוף אפילו קל אין משמעות לשאלת האשמה ומגיע לך פיצוי כספי (בהנחה והיה לך ביטוח חובה בתוקף).